De gemeente Alkmaar roept inwoners op mensen voor te dragen voor een Koninklijke onderscheiding. Heel veel mensen zetten zich belangeloos in voor de samenleving; hen wil de gemeente graag leren kennen en in het zonnetje zetten. Iemand voordragen voor de lintjesregen op Koningsdag 2016 kan tot 1 augustus.

Iedereen kan iemand voordragen die belangrijke maatschappelijke verdiensten levert. Hiervoor zijn in twee soorten Koninklijke onderscheidingen. Dit kan door een 'voorstelformulier' te downloaden van Lintjes.nl en ingevuld te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De ene vorm van Koninklijke onderscheiding is voor mensen met uitzonderlijke verdiensten, zoals prestaties of inspanningen die belangrijk zijn voor de maatschappij. Zij ontvangen een onderscheiding in de Orde van de Nederlandse Leeuw. Denk aan prestaties in sport, kunst en cultuur of wetenschappelijk onderzoek.

De andere vorm is voor mensen die zichmeer dan 15 jaar op een bijzondere manier inzetten voor de samenleving. Zij ontvangen een onderscheiding in de Orde van Oranje-Nassau. Denk aan vrijwilligers die actief zijn binnen allerlei organisaties op sociaal-maatschappelijk gebied.

Pin It
Bekeken: 3863x
https://147.139.207.107/ https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/