Alkmaar, 29 januari 2015. Het KNMI heeft donderdag voor het hele land code geel afgegeven omdat winterse buien voor gladheid zouden kunnen zorgen. Donderdagochtend begon de ochtendspits inderdaad een stuk vroeger dan normaal doordat veel automobilisten rekening hadden gehouden met het weer. Om 7 uur stond er in het hele land al 100 kilometer file; volgens de Verkeersinformatiedienst is dat drie keer zoveel als normaal op dit uur. Om 9:15 uur was het al opgelopen tot 180 kilometer.

 

Op de A2, A16, A50 en A27 stond het verkeer 's ochtends vast door onder andere gladheid en hagelbuien.

Hoewel de waarschuwing code geel voor het hele land geldt lijkt het in Noord-Holland wel mee te vallen: de meeste hinder wordt ondervonden in het oosten en noorden van het land. Aan de noordwestkust kunnen echter wel zware windstoten voorkomen. Volgens het KNMI zullen de meeste problemen in de loop van de middag wegsmelten.

Pin It
Bekeken: 1788x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/