Akersloot, 29 januari 2015. Een 27-jarige vrouw en een 32-jarige man uit Zuid-Amerika zijn woensdagavond tegen 19.00 uur aangehouden op de Julianaweg en Geesterweg in Akersloot, vanwege een poging tot inbraak. Een derde persoon ontkwam.

De politie kreeg een melding van een getuige dat er werd geprobeerd in te breken in een huis aan De Tarp. Een getuige zat achter de inbrekers aan en kon hun positie doorgeven. De man kon hierdoor op de Julianaweg worden aangehouden. De vrouw reed in de vluchtauto van de inbrekers. Zij negeerde herhaaldelijk stoptekens maar kon uiteindelijk op de Geesterweg worden aangehouden. Een van de inbrekers wist te ontkomen. De man en de vrouw zijn aangehouden en overgebracht naar het politiebureau in Alkmaar. Bij het huis aan de Tarp bleek een raam verbroken te zijn.

Pin It
Bekeken: 1579x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/