Zaterdag 20 juni is het 45 jaar geleden dat Zwembad het Baafje de deuren voor het eerst opende. De gehele dag zal dan in het teken staan van het 45-jarig bestaan. Tevens luidt het jubileum de zwemvierdaagse in die maandag 22 juni van start gaat.

Tussen 10.00 uur en 20.00 uur zijn er diverse activiteiten in het Baafje. Zo kan men zich vermaken in de Bubble-ballen op het veld en in het water, en met knutselen, schminken en een spectaculaire jetski-demonstratie.

Tussen 17.30 uur en 19.00 uur wordt er een Bubbleball-voetbaltoernooi georganiseerd, waar teams van drie personen aan mee kunnen doen. Teams kunnen zich inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Van maandag 22 juni tot en met vrijdag 26 juni vindt in zwembad het Baafje de zwemvierdaagse plaats. Er is dus 5 dagen de tijd om 4 keer een afstand te zwemmen van 250 of 500 meter. Hiervoor zijn kaarten te koop aan de kassa van het zwembad.

Pin It
Bekeken: 4312x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/