Burgemeester Bruinooge heeft via een persbericht laten weten dat hij het afgelasten van de dansvoorstelling Q61 Cemetery zeer betreurt: "Ik betreur het buitengewoon dat door de commotie rondom de dansvoorstelling Q61 Cemetery de organisatie van de Karavaan (in samenspraak met de politie) zich genoodzaakt heeft gevoeld om de voorstelling te annuleren."

Ook cultuurwethouder Anjo van de Ven heeft al laten weten dat ze zich schaamt voor wat er vrijdagavond bij de begraafplaats aan de Westerweg is gebeurd. Ze liet, net als meerdere mensen, weten dat er ook een geliefde van haar begraven ligt op de begraafplaats, maar dat hij de voorstelling juist fantastisch zou hebben gevonden.

Vrijdagmiddag werden medewerkers van de begraafplaats door een onbekende man bedreigd met de dood. Vrijdagavond waren de dansers zelf aan de beurt en werd gedreigd met "een kogel door je kop". Ook nadat de organisatie van Karavaan keer op keer bleef uitleggen dat er zeker niet op de graven zou worden gedanst, hield de stroom dreigementen aan.

Artisitiek leider van Karavaan Dennis Meijer heeft laten weten dat het onzeker is of de omstreden voorstellingen de komende dagen wél doorgaan. Tegenstanders hebben aangekondigd eventuele komende voorstellingen ook te zullen verstoren. "We komen morgen met veel meer", liet de man van een de opgepakte vrouwen RTVNH weten.

Een videocompilatie van meningen is HIER op onze Facebookpagina te vinden.

Pin It
Bekeken: 4062x
https://147.139.211.126/ https://147.139.207.107/ https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/