Alkmaar, 06 oktober 2014. De 19-jarige Tim Klein Herenbrink wordt nog steeds vermist. Hij verdween vorige week woensdag en daarna is niets meer van hem vernomen. Familie deed op 2 oktober via zijn Facebookpagina een oproep en de politie heeft eind van de week op de lijst vermiste personen gezet met aanvullende informatie. Later verscheen op de FB-pagina van Tim een bericht dat hij vermoedelijk aan het survivallen is op onbekende locatie. Mensen zijn naar hem op zoek in het duingebied.

Tim heeft bruine ogen, donker haar en laat een licht baardje staan. Hij is 1.71 m lang. Op de dag van zijn vermissing droeg Tim een blauwe spijkerbroek, legerkisten en een bruin leren jas (zoals op de foto). Hij draagt mogelijk een muts. Mogelijk draagt Tim een bril met vierkante glazen met een zwart montuur. Hij heeft een poncho mee die tot een soort lage tent omgebouwd kan worden (legerkleur). Verder heeft zijn familie het vermoeden dat hij diverse attributen bij zich heeft om het in de natuur uit te houden, maar zijn mobiel heeft hij thuisgelaten. In de avond zal hij waarschijnlijk zijn zaklamp gebruiken of een vuurtje stoken.

20141006 timkleinherenbrink20141006 timkleinherenbrink2

Pin It
Bekeken: 2828x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/