Alkmaar, 06 oktober 2014. [UPDATE] Vrijdagavond rond 23:30 uur kreeg de politie een melding van een vrachtwagen in het gras langs de N242, ter hoogte van het AZ stadion. De politie trof een verlaten vrachtwagen met de alarmlichten aan. Bij nadere controle bleken de kentekenplaten op voor- en achterzijde gestolen te zijn. In de vrachtwagen stonden 120 vaten met chemisch afval (vermoedelijk drugsafval) en een aantal zakken "bijtend soda".

De brandweer is vervolgens opgeroepen voor nader onderzoek. Rond 01:30 uur begonnen mensen in speciale pakken met het overladen van de vaten naar een speciale container. Tegen 04:30 uur was men hiermee klaar en zijn de vaten afgevoerd. Wat de inhoud van de vaten exact betreft in nog niet bekend en wordt nader onderzocht.

Gedurende die werkzaamheden mocht het verkeer op de N242, niet meer passeren. In totaal duurde het vier uur voordat de weg weer vrijgegeven kon worden.

Pin It
Bekeken: 1026x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/