\Alkmaar, 3 oktober 2014. In samenwerking met Tuincentrum Overvecht in Alkmaar, organiseert Dierenambulance Noord-Kennemerland op zaterdag 4 oktober een prachtige dag voor mens en dier. Vanaf 10.00 uur kunt u met uw huisdier terecht op het parkeerterrein van Overvecht.

OPA-wethouder voor Dierenwelzijn Anjo van de Ven brengt op zaterdag een bezoek aan Tuincentrum Overvecht om de activiteiten van Dierenambulance Noord-Kennemerland te bekijken. Zij is om 13.30 uur aanwezig.

Op Dierendag staan de dieren centraal. Zo is er een hondenontbijt, een fotograaf die baasjes met hun huisdier(en) vereeuwigt, voert een dierenarts kleine behandelingen uit en staat de Alkmaarse Hondenschool op het terrein. Zij geven trainingen en beantwoorden vragen van de aanwezigen. Ten slotte kunnen mensen de dierenambulances bekijken en hun huisdier laten chippen.

Voor de kinderen is er een groot springkussen, een tekeningenwedstrijd en een verfcarrousel.

Pin It
Bekeken: 1156x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/