Heerhugowaard, 01 oktober 2014. Wie er van droomt om in een grote musical mee te spelen maakt nu kans dit te doen in De Jantjes. Cool kunst en cultuur is op zoek naar een mannelijke en een vrouwelijke figurant die straks kan schitteren naast Willeke Alberti en Winston Post op het podium.

Woensdag 19 en donderdag 20 november staat De Jantjes in het theater van Cool in Heerhugowaard. Voor deze bekende musical, met onder andere hoofdrollen voor Willeke Alberti, Winston Post en Ellen Evers, is Cool op zoek naar twee figuranten. Zij zullen onder andere ingezet worden als bezoeker in het café van Tante Piet, als voorbijganger op de Oostelijke Handelskade en natuurlijk in de alom bekende Jordaan waar op straat veel te beleven valt! De figuranten zullen geen tekst hebben maar krijgen wel de kans om in een professionele musical op te treden en een stukje eeuwige roem krijgen.

Voor De Jantjes wordt gezocht naar een mannelijke en een vrouwelijke figurant met de volgende eigenschappen: West-Europees uiterlijk, leeftijd tussen de 50 en 65 jaar, een normaal postuur en een lengte tussen 1.70 en 1.85 meter. Ook is het van belang dat je op beide dagen beschikbaar bent. 

Wie zich wil opgeven kan dat vóór 16 oktober doen zich aan te melden met naam en contactgegevens via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De winnaars krijgen hierna zo spoedig mogelijk bericht. 

Kijk voor meer informatie over de voorstelling en het reserveren van kaarten op de website van Cool.



Pin It
Bekeken: 2143x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/