Alkmaar, 30 september 2014. Na het Winterpeen-, LenteUi- en Zomerkoning Festival is het zaterdag 4 oktober tijd voor nummer vier in deze serie; het Herfstraap Festival. Ditmaal kan je gratis binnenkomen met een herfstraap of koolraap, waarvan de festivalkok weer iets heerlijks gaat klaarmaken.

Tijdens deze editie klinkt in de grote zaal stuwende techno van het Bouwval collectief. De zaal wordt omgetoverd in een setting van industriële stellages. Roestkapers presenteert ditmaal het 'Kabouterwoud' en zal het bovencafé omtoveren tot een magisch woud, waar electro-swing de stijl is. Geheel in de herfsttraditie wordt onze kleine zaal ingericht tot 'Originale Bierstube' waar drie knotsgekke muziekfreaks het achter de draaitafels voor het zeggen hebben. Deze mannen hebben smaak: ze brengen slechte, goede, aparte, dubieuze muziek, en het liefst door elkaar.

Zoals elk kwartaal bedraagt de entree 10 euro, is een ticket in de voorverkoop goedkoper, maar hebben bezoekers met een passend stuk groente, in dit geval een herfst- of koolraap, gratis entree. Van de rapen wordt een lekkere hap bereid, zodat ook de inwendige mens niets tekort komt.

20140930 herfstraap festival

Pin It
Bekeken: 1688x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/