Alkmaar, 30 september 2014. STAN (Stichting Arbeidsmarktstrategie Noordwest Holland) Projecten organiseert 28 oktober het Noord-Hollands Arbeidsmarktcongres, waarin ondernemers centraal staan. Centraal thema is hoe arbeidsmobiliteit en flexibiliteit belicht worden vanuit de werkgeverspositie. Kwesties worden besproken door ondernemers, professoren en politici tijdens middag vol interactie, discussie, en vooral ambitie. Het congres duurt van 13:00 tot 17:00 uur en vindt plaats in de Lichtfabriek in Haarlem.

Henry Meijdam, Rian van Dam en Wim Heine vormen het bestuur van STAN Projecten. Henry Meijdam, voorzitter: "De arbeidsmarkt is volop in beweging.  Het is goed om kennis te ontwikkelen en knelpunten te kennen die werkgevers ervaren. STAN Projecten wil actief meedenken en een partner voor de arbeidsmarkt zijn, voor bedrijfsleven, overheid en onderwijs. Dit congres vormt daar slechts de start van." PDZ Uitzendbureau is als partner aan het congres verbonden.

Tijdens het congres worden de uitkomsten van de Arbeidsmarktbarometer Noord-Holland, een nieuw onderzoek voor en door ondernemers uitgevoerd door SEO Economisch Onderzoek in opdracht van STAN Projecten. De barometer presenteert recente cijfers over de Noord-Hollandse arbeidsmarkt en verwachtingen voor volgend jaar. Via een werkgeverspanel zijn ondernemers aan het woord gelaten over belemmeringen en knelpunten in groei of continuïteit en belangrijke aandachtspunten.

Dagvoorzitter Barbara Baarsma, algemeen directeur van SEO, gaat aan tafel met werkgevers, politici en wetenschappers. Zij bespreken de onderzoeksresultaten met elkaar en het publiek. Daarna volgen meer onderdelen waarbij kwesties besproken worden met een panel en met het publiek.

Het congres is gericht op directeuren en HR-managers die te maken hebben met de thema's van het congres. Meer informatie op de website van STAN Projecten, of op Twitter @stanprojecten.

Pin It
Bekeken: 1367x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/