Alkmaar, 30 september 2014. Na een stevig 6-0 verlies tegen Eldenia 6-0 verlies traden de Kolping dames tot aan de tanden gemotiveerd aan tegen koploper Eindhoven. Eindhoven zette meteen fors in want na slecht 10 seconden speeltijd moest keepster Roxy Kluiver al ingrijpen om een achterstand te voorkomen. Kolping kreeg echter na die eerste waarschuwing meer grip op de wedstrijd en wist de nodige kansen te creëren. Helaas werden zeker drie goede kansen niet benut. Toch kon na 5 minuten een 1-0 voorsprong op het bord gezet worden door Inge Woldhuis die een mooie pass verzilverde. Een verdedigingsfout bood Eindhoven de kans om op gelijke hoogte te komen: 1-1.

Na de rust roken beide ploegen de winst en dat zorgde voor spannende momenten. Kolping bleef gevaarlijk met de behendige buitenspelers dievaak langs de tegenstanders glipten maar niet scherp genoeg bleken wanneer het om afronding ging. Eindhoven probeerde daarop met een aantal wissels de wedstrijd nog naar zich toe te trekken maar schoot ook tekort waar het om het verzilveren van kansen ging. Blessures dwongen ook Kolping om te wisselen waarna de wedstrijd op slot werd gegooid en eindigde in een 1-1 gelijkspel. Beide ploegen waren het er over eens dat de punten eerlijk verdeeld waren.