Alkmaar, 26 september 2014. Jan Smit geeft een vervolg aan zijn theatertour ‘Jan Live’. De zanger, die momenteel weer volop in de belangstelling staat met de hit ‘Jij & Ik’ en het gelijknamige, gouden nummer één album, maakte vorig jaar voor het eerst een theatervoorstelling. Veertig uitverkochte shows smaken naar meer en daarom keert Jan met plezier terug op deze podia.  Woensdag 5 november komt de Volendamse zanger naar Alkmaar met zijn theaterconcert ‘Jan Live’. Er zijn nog enkele toegangskaarten beschikbaar.

Tijdens de tweede ronde Theatertour ‘Jan LIVE’ levert de Marcel Fisser Band weer trouw ondersteuning bij Jan's grootste hits, maar ook nummers die hij in de afgelopen jaren voor andere artiesten schreef. Ook zingt hij nummers van zijn nieuwe album ‘Jij en ik’, dat in augustus van dit jaar uit kwam.

“Het theater bevalt me prima”, vertelt de zanger. "Het intieme karakter van theatershows, het directe contact met het publiek en de mogelijkheid om lekker te improviseren, maken dat het ontzettend leuk is om te doen. Dat vind ik ook zo mooi aan mijn vak: ik kan mensen op die manier blij maken, een heerlijke avond uit bezorgen.”

Jan Smit is met ‘JAN LIVE’ in TAQA Theater De Vest te zien op woensdag 5 november. Toegangskaarten kosten € 39,50 en kunnen worden gereserveerd via de website van De Vest of via de kassa.

Pin It
Bekeken: 1621x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/