Alkmaar, 24 september 2014. Robert Eenhoorn wil graag zo snel mogelijk rust in de AZ-tent. De aanstaande algemeen directeur start 1 oktober met zijn nieuwe taak en zal zo snel mogelijk de kwestie rond het hoofdtrainerschap willen oplossen. Dit vertelde hij RTVNH terwijl hij een aantal dagen bij AZ in de keuken keek. Die oplossing lijkt al een naam te hebben: John van den Brom.

Eenhoorn heeft vertrouwen in de toekomst en de samenwerking met technisch hoofd Earnest Stewart. De ex-technisch directeur bij de honk- en softbal bond wacht een interessante tijd, met zijn overstap richting de Alkmaarse voetbal profclub. Als sporter heeft hij in de jaren '90 zijn sporen ruimschoots verdiend als honkballer in Nederland en Amerika, met als slotakkoord de Olympische Spelen in Sydney.

 

Pin It
Bekeken: 956x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/