Alkmaar, 19 september 2014. In de augustus is het aantal WW-uitkeringen in de regio’s Noord-Holland Noord, Zuid-Kennemerland en Zaanstreek/Waterland in totaal met bijna 300 gedaald (-1,7%). In dezelfde periode vorig jaar nam het aantal WW-uitkeringen nog met ruim 670 (3,4%) toe. Het totaal aantal WW-uitkeringen ligt met ruim 28.300 nog wel ruim 5,2% hoger dan vorig jaar. Landelijk is het aantal WW-uitkeringen ten opzichte van vorige maand met 1,5% gedaald.

In de regio Noord-Holland Noord was de daling het grootst (-215), een afname van 1,7%. In Zaanstreek/ Waterland (-53, -0,7%) en Zuid-Kennemerland (-29, -0,4%) was de afname kleiner. De meeste gemeenten lieten een daling in het aantal WW-uitkeringen zien. In een aantal grotere gemeenten, zoals Schagen, Castricum en Heemskerk nam het aantal WW-uitkeringen licht toe in augustus.

UWV verstrekte in augustus veel minder nieuwe WW-uitkeringen dan in dezelfde maand vorig jaar. Vorig jaar werden in augustus in totaal ruim 3.500 nieuwe WW-uitkeringen verstrekt, afgelopen maand waren dit er 2.700. Ook zijn naar verhouding meer uitkeringen beëindigd wegens het vinden van een nieuwe baan. In 2013 was dit nog 47% van alle beëindigde uitkeringen, nu 52%.

Pin It
Bekeken: 1074x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/