Alkmaar, 18 september 2014. Alkmaar Sport organiseert 29 oktober, 5 en 12 november de voorronde van het 6 vs 6 voetbaltoernooi op het Cruyff Court Daalmeer in Alkmaar. Dit in samenwerking met de Johan Cruyff Foundation. Cruyff Courts Kampioenen 6 vs 6 is het landelijke kampioenschap voor jongens en meisjes van groep 7 en 8. Kinderen kunnen zich nu inschrijven voor dit toernooi. 

Alkmaar Sportstad heeft in Daalmeer al enkele jaren geleden het AZ Cruyff Court laten aanleggen, een veld waar nu geregeld activiteiten op georganiseerd worden. Alkmaar Sport organiseert hier de voorronden van het 6 vs 6 kampioenschap. De winnaars bij de jongens en meisjes plaatsen zich voor de regiofinales in het voorjaar van 2015. De winnaars van deze toernooien plaatsen zich uiteindelijk voor de finale in Amsterdam waar wordt gestreden om de titel “Cruyff Court Kampioen 6vs6 van Nederland 2015”. Het Alkmaarse jongens- en meidenteam van vorig jaar bracht het tot aan de landelijke finale, maar wisten de landelijke beker net niet mee naar huis te nemen.


Kijk voor meer informatie op de website van het Sportloket Alkmaar.

20140918CruyffCour

Pin It
Bekeken: 2053x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/