Alkmaar 18 september 2014. Op 12 oktober komt Pop Up Market naar de Kwakelkade 12 in Alkmaar. Pop Up Market wordt al 2 jaar door SHPPR Events georganiseerd in Dordrecht en afgelopen seizoen ook in Ede.

Het doel van de Pop Up Market is een platform te zijn voor creativiteit. Bezoekers kunnen kennis maken met de mensen achter de producten. Met deze markt wordt nog meer nagedacht hoe ze met een creatief event een plek zichtbaarder en aantrekkelijker kunnen maken voor ondernemers en publiek.

De Pop Up Market bestaat uit meer dan 80 kramen met creatieve en unieke items. Daarnaast zijn er kramen met biologisch eten, buitenlandse specialiteiten en allerlei verrassende snacks. Er zijn live optredens van lokale artiesten. Aan de kleinsten is ook gedacht, zij kunnen zich uitleven op het springkussen. De Pop Up Market is geopend van 12:00 tot 18:00u. De toegang is gratis. 

 

Pin It
Bekeken: 2825x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/