Naar aanleiding van vragen aan de gemeente van OPA-raadslid Dominique Dubois is gebleken dat er elke week acht tot tien rolemmers worden gestolen, beschadigd of in de vuilniswagen terecht komen. Dat meldt het NHD.

Wat betreft de gestolen emmers heeft de gemeente overigens geen idee waar die heen gebracht worden; ze komen in elk geval buiten de gemeentegrenzen terecht, want daarbinnen kunnen ze nog opgespoord worden middels een chip.

Dubois had ook de vraag gesteld waarom de gemeente nieuwe rolemmers voor gedupeerden niet bezorgt, aangezien het afhaalpunt niet voor iedereen te voet of met het openbaar vervoer bereikbaar is en niet elke auto groot genoeg is om een rolemmer te vervoeren.

Hierop reageerde burgemeester Piet Bruinooge dat rolemmers al vijftien jaar niet bezorgd worden en dat de rolemmers wél in vrijwel elke auto passen.

Pin It
Bekeken: 4121x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/