Alkmaar, 29 augustus 2014. Vrijdagochtend verzorgde wethouder Victor Kloos de intronisatie van vier nieuwe ambassadeurs voor Noord-Hollandse kaas. De nieuwe leden treden toe tot het Ere-gilde Noordhollandse Kaas. Voorafgaand aan de intronisatie openden ze om 10.00 uur gezamenlijk de kaasmarkt door het luiden van de bel en legden ze op de markt een proef van bekwaamheid af.

Mevrouw Annelies van Lier (JUMBO Supermarkten BV, Veghel) en de heren Ab Polspoel (Deli NV, Erpe-Mere (B), Marc Van Tilborgh, Keurslagers België, Brecht (B) en Roel Verwiel (KLM, Amsterdam), treden vanwege hun grote verdiensten voor Noord-Hollandse kaas toe tot het Ere-gilde Noordhollandse kaas. 

In 1990 werd in Alkmaar de Stichting Ere-gilde Noordhollandse Kaas opgericht. Deze stichting stelt zich ten doel vakmanschap, kwaliteit en onderscheid van de Noord-Hollandse kaas uit te dragen. Jaarlijks worden daartoe een aantal personen die zich op enigerlei wijze verdienstelijk hebben gemaakt uitgenodigd om toe te treden. In het ere-gilde nemen deel de kaasproducenten CONO Kaasmakers, FrieslandCampina en de gemeente Alkmaar. Wethouder Kloos is voorzitter van het Ere-gilde.

Pin It
Bekeken: 1281x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/