Tijdens een alcoholcontrole op de Zeeweg in Bergen heeft de politie zaterdagavond vier automobilisten en een bromfietser betrapt. Het meest gedronken had een 39-jarige Alkmaarder. De automobilist werd rond 23:00 uur gecontroleerd en bleek bij analyse tweeënhalf keer teveel gedronken.

Ondanks een rijverbod van meerdere uren, zagen agenten hem nog geen twee uur later weer rijden. De Alkmaarder kreeg proces-verbaal voor rijden tijdens een rijverbod en opnieuw eentje voor rijden onder invloed. De officier van justitie zal de zaak verder afhandelen. 

Een van de andere drankrijders wilde met een peuter op de achterbank naar huis rijden. De vrouwelijke bestuurder had de alcohollimiet anderhalf maal overschreden en kreeg een boete en een rijverbod van enkele uren. Omdat haar man, die naast haar zat, ook had gedronken, moest het gezin op zoek naar vervangend vervoer.

De controle aan de Bergense Zeeweg vond plaats tussen 20:30 uur en duurde tot even na middernacht. Van in totaal 480 mensen werd een blaastest afgenomen.

Pin It
Bekeken: 3495x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/