Alkmaar, 31 juli 2014. Vrijdag 1 augustus openen de betrokkenen bij project Polderhof om 10.00 uur de Alkmaarse kaasmarkt. De groep bestaat uit ondernemers, bewoners en projectontwikkelaar Heddes Bewoner Albert Louwe en Paul Nijhout van Heddes. Voorafgaand aan de opening worden de genodigden door wethouder Elly Konijn (D66) ontvangen in het stadhuis.

Winkelcentrum Polderhof in Oudorp wordt volledig opnieuw ontwikkeld door Heddes Bouw & Ontwikkeling B.V. Het nieuwbouwproject omvat winkels, bibliotheek en in totaal 48 appartementen, waarvan 20 koopappartementen en 28 sociale huurwoningen (Kennemer Wonen). In samenwerking met de gemeente Alkmaar heeft Heddes het plan opgesteld voor de vernieuwing van het huidige winkelcentrum. Hierbij is in nauw overleg met de winkeliers, de buurt, de bibliotheek en Kennemer Wonen invulling gegeven aan het programma en de uitwerking ervan.

Projectontwikkelaar Heddes start eind augustus met de verkoop van de 20 koopappartementen in het nieuwbouwproject Polderhof. Meer informatie over de verkoop en het verloop van het project is te vinden op de website Polderhof-Oudorp.  

Pin It
Bekeken: 1320x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/