Alkmaar, 15 juli 2014. Zondagmiddag 27 juli kan er met Zomer op het Plein worden genoten van liefst twee muziekoptredens. Vanaf 14.30 uur brengt de Kameroens-Nederlandse jazzzangeres Ntjam Rosie jazz, soul en pop met invloeden van Afrikaanse muziek. Om 15.30 uur staat een optreden gepland van de WËRELDBÄND.

Ntjam Rosie bracht in 2008 haar debuutalbum ‘Atouba’ uit, met eigen composities die een mengeling zijn van jazz, soul en pop, maar die ook invloeden uit Afrika kent. De stijl van haar tweede album ‘Elle’ uit 2010 is meer verschoven richting jazz, maar de Afrikaanse kenmerken blijven duidelijk merkbaar. In 2011 speelde Ntjam Rosie op het North Sea Jazz festival en in 2013 verscheen haar derde studio-album ‘At the Back of Beyond’, waarin jazz en soul opnieuw domineren. De exotische zangeres is regelmatig te gast in De Wereld Draait Door.

De WËRELDBÄND bestaat uit vijf meesterlijke artiesten in de stijl van Mini & Maxi. Samen bespelen zij meer dan 100 instrumenten en zijn de mannen met hun geniale gekte en grote grapdichtheid entertainers van wereldformaat. Een show van de WËRELDBÄND is een wervelwind van muzikale -, humoristische - en acrobatische vondsten, die blijft verbazen. Want waar eerder zag je artiesten tappen op ski’s, touwtje springen en gitaarspelen tegelijk en muziek maken met plastic koffiebekertjes?

Zomer op het Plein vindt plaats van 22 juni t/m 10 augustus. Maar liefst 8 weekenden lang gratis toegankelijke optredens voor jong en oud op het Canadaplein in Alkmaar. De 14e op het Plein wordt mede mogelijk gemaakt door TAQA Theater De Vest en ondersteund door Rabobank Alkmaar e.o., het TAQA Cultuurfonds, het Prins Bernhard Cultuurfonds, Woonwaard en Mooiland. Het volledige programma is te lezen op de website van Zomer op het Plein

Pin It
Bekeken: 1394x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/