Regio, 11 juli 2014. De provincie Noord-Holland sponsort eenmalig een aantal bijzondere erfgoedprojecten. Gedeputeerde Staten nodigen eigenaren van gebouwd erfgoed in Noord-Holland uit om projecten in te dienen. Aanleiding voor de sponsoring is de feestelijke opening van de nieuwbouw van het provinciehuis op 18 september en de viering van 200 jaar Koninkrijk. Eigenaren kunnen tot en met 2 september 2014 een project indienen. Een onafhankelijke en vakkundige jury selecteert tussen 3 en 10 september maximaal tien projecten voor maximaal € 20.000 per project.

Tijdens de feestelijke opening van het nieuwe Dreefgebouw op 18 september maken Commissaris van de Koning Johan Remkes en gedeputeerde Cultuur Elvira Sweet de selectie bekend. Op de provinciale website staan de criteria vermeld waar de projecten aan moeten voldoen.

Pin It
Bekeken: 991x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/