Alkmaar, 08 juli 2014. De politie hield maandagmorgen een 18-jarige jongen met onbekende woonplaats aan op de Blekerskade. Agenten reden een snorfiets tegemoet en besloten de bestuurder staande te houden om hem te controleren. De jongen werkte niet mee en ging er vandoor. Er ontstond een achtervolging door het centrum van Alkmaar. Onderweg vloog de kentekenplaat van de snorfiets eraf. Uiteindelijk liet de verdachte zijn snorfiets achter en rende weg. Politieagenten hebben hem kunnen aanhouden bij de Blekerskade.

Na controle bleek de snorfiets gestolen te zijn en de verdachte had in een tasje een hoeveelheid harddrugs bij zich. Het gaat hier om XTC-pillen en vermoedelijk cocaïne. Ook bleek de jongen geen rijbewijs te hebben. Hij is ingesloten.

Pin It
Bekeken: 940x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/