Alkmaar, 04 juli 2014. In de sfeervolle Grote Sint Laurenskerk zijn maandag 30 juni tijdens het Ondernemend Alkmaar Gala in drie categorieën de ‘Van Alkmaar de Victorie’ prijzen uitgereikt. Ook werd de winnaar van de Cornelis Drebbel Award van Club Caas bekend gemaakt. Het ondernemersgala werd gepresenteerd door radiopresentator Tom van ’t Hek en muzikaal opgeluisterd door Ben Cramer, Marika Lansen en Karin ten Cate.

Dirk Barten werd verkozen tot beste ondernemer van Alkmaar. In 1988 startte hij Autobedrijf Dirk Barten B.V. als eenmanszaak. De zaak groeide snel, het afgelopen jaar opende Barten zelfs zijn vijfde, zesde en zevende vestiging. Ook werd hij uitgeroepen tot beste Hyundaidealer van Nederland.

Als beste onderneming werd Uitgeverij Kluitman gekozen. Een typisch Alkmaarse onderneming die menig kind, in binnen- en buitenland, een fijne leeservaring bezorgde en nog steeds bezorgt. Kluitman bestaat dit jaar 150 jaar en is hiermee de oudste zelfstandige kinderboekenuitgeverij van Nederland. Dubbel feest dus.

De Detailhandelsprijs ging dit jaar naar het echtpaar Gerie en Wullie Macmorland, eigenaars van Schots restaurant Hielander aan de Ridderstraat. Hielander is een eigenzinnige zaak en door de jaren heen won het meerdere prijzen, waaronder beste Whisky restaurant/bar in Europa en meest gezellige restaurant in Alkmaar. Sinds 2011 is Wullie initiatiefnemer en organisator van het zeer succesvolle Hielander Whisky Festival.

De Telefooncentrale ging naar huis met de Cornelis Drebbel Award van Club Caas. Het inspelen op de behoefte van de ondernemer van deze tijd, dat is de sleutel tot het snel groeiende succes van De Telefooncentrale. Creativiteit, verbinding, samenwerking, kortom: een ‘mindset’ die buiten de traditionele paden van ondernemen treedt.

Op de website van Ondernemend Alkmaar is een fotoreportage te vinden. Club Caas heeft een videoreportage op haar website.

20140705 award ondernemend alkmaar

Pin It
Bekeken: 1438x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/