Alkmaar 30 juni 2014. [UPDATE] In de nacht van zondag op maandag is een 16-jarige fietser ernstig gewond geraakt toen hij de Huiswaarderweg, de N245 wilde oversteken. De Alkmaarder kwam met een vriend vermoedelijk vanaf de de Laan van Straatsburg en wilde richting de Schinkelwaard, maar werd tijdens het oversteken aangereden door een 44-jarige taxichauffeur. Dat het een forse klap was bleek uit de zware beschadigingen die de taxi opliep en het feit dat de jongen bijna vijftig meter werd meegesleurd over de weg. Onderzoek door de politie zal uit moeten wie het rode licht heeft genegeerd. De taxichauffeur was aangehouden en meegenomen voor. De jongen kon na onderzoek door het ambulancepersoneel naar huis.

Opvallend: Tijdens het sporenonderzoek van de politie reed een vrouw, pal onder de neus van de politie door rood, stak de N245 over en werd vervolgens bijna geschept door een auto. (foto's: DNP.NU)

Pin It
Bekeken: 1919x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/