lkmaar, 31 mei 2014. Vrijdagochtend om 10.00 uur luidde Eugène Bode de bel van de Alkmaarse kaasmarkt. Hét teken dat de markt geheel volgens traditie kan beginnen. De heer Bode deed dat op uitnodiging van René van Beek van de firma Zijerveld, een dochteronderneming van FrieslandCampina. FrieslandCampina en CONO Kaasmakers zijn de twee kaasproducenten die samen met de gemeente Alkmaar de kaasmarkt mogelijk maken. Eugène Bode volgt per 1 juli René van Beek op als Marketing Manager bij Zijerveld. Voldoende aanleiding dus om hem al kennis te laten maken met de kaasmarkt en hem de officiële opening te laten verrichten. Eugène Bode heeft in het verleden ook gewerkt bij UnieKaas en daar ervaring in de ‘kaaswereld’ opgedaan.

Over de hele wereld staat Alkmaar bekend als Kaasstad. De Alkmaarse Kaasmarkt is een traditie sinds 1593. Jaarlijks bezoeken ruim honderdduizend mensen dit kleurrijke evenement. De Kaasmarkt is gratis, voor alle leeftijden en goed toegankelijk voor mensen met een lichamelijke beperking. De kaasmarkt is dit jaar van 4 april tot en met 5 september elke vrijdagochtend van 10.00 tot 12.30 uur op het Waagplein in Alkmaar.

 

Pin It
Bekeken: 1599x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/