Alkmaar, 09 mei 2914. Wethouder Mirjam Hamberg (Jeugdzaken) heeft vrijdagmiddag aan de gemeenteraad laten weten dat ‘externe partijen’ hebben aangeboden om de organisatie van de International Children’s Games over te nemen. Volgens haar hebben de betrokkenen, wie ze nog niet met naam en toenaam wil noemen, zich uit eigen beweging bij haar en haar collega Peter de Baat (financiën) gemeld.

Zolang het overleg duurt wil Hamberg dan ook geen mededelingen doen. Het is daarom onduidelijk of de gemeente de twee ton aan subsidie en acht ton voor garantstelling wil overmaken aan de mogelijke nieuwe organisator. Afgelopen week werd bekend dat het college om een maand uitstel had gevraagd om de financiering van de ICG rond te krijgen. De raad neemt donderdag een besluit over deze aanvraag.

Pin It
Bekeken: 1246x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/