Alkmaar, 09 mei 2014. Op 24 mei heeft het e-hockeyteam van rolstoelvereniging VIOS ' 82 zijn laatste competitiedag in Purmerend. Met het aantal punten dat tot nu toe bij elkaar is gespeeld, is het team nu al de onbetwiste kampioen in hun klasse. Tóch zijn zij dringend op zoek naar nieuwe leden. VIOS '82 bestaat uit een elektrisch rolstoelhockeyteam en twee rolstoelbasketbalteams. De vereniging loopt al enige tijd te kampen met een ledentekort en hoopt dat het succes meer bekendheid oplevert.

VIOS '82 is een gezellige en enthousiaste vereniging die zijn best doet iedereen te laten spelen, ongeacht het soort beperking. Zo kan ieder zijn of haar mogelijkheden en grenzen leren ontdekken. Mocht je interesse hebben gekregen in rolstoelhockey of rolstoelbasketbal, dan ben je altijd welkom tijdens één van de trainingen op dinsdagavond van 19:00 tot 20:30 uur in sporthal de Hoornse Vaart. Natuurlijk is iedereen ook uitgenodigd om tijdens de seizoensafsluiting op 24 mei in Purmerend aan te komen moedigen. De wedstrijd vindt plaats in sporthal De Vaart (Koggenland 88) van 12:00 tot 15:00 uur. Meer informatie op de website van VIOS '82.

20140509 e-hockey vios

Pin It
Bekeken: 1079x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/