Regio, 02 mei 2014. Over vier weken doen de mannen en vrouwen van het Nederlands hockeyelftal weer een gooi naar de titel op het WK. Voordat de strijd op de Haagsche hockeyvelden losbarst, strijden de Nederlandse clubs onderling om de schoonste hockeyclub van Nederland te worden. Hockeyster Eva de Goede en ex-international Sylvia Karres selecteren de finalisten persoonlijk, waarna de winnaars op 5 juni mee mogen naar de wedstrijd van de Nederlandse hockeydames tegen Nieuw-Zeeland op het WK. Noord-Hollanders geven hun sportclub een 'schoonscore' van een 7,8, wat hockeyclubs uit deze provincie tot geduchte titelkandidaten maakt.

Opvallend is dat het direct om het hockeyveld volgens de ondervraagden het minst schoon is (een 7,5). Ter vergelijking: voetbalclubs scoren een 7,8 en tennisverenigingen maar liefst een 8,1. En dat terwijl maar liefst 96% aangeeft schoon belangrijk te vinden. Volgens 65% van de ondervraagden zorgt een schone sportclub voor een betere sfeer en 27% blijft langer op een schone sportclub hangen.

Pin It
Bekeken: 1141x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/