Heerhugowaard, 02 mei 2014. Zondagavond 4 mei vertrekken twintig hardlopers van de Heerhugowaardse atletiekvereniging Hera naar Wageningen. Hier nemen ze op het Plein van de Vrede samen met vertegenwoordigers uit andere steden het Bevrijdingsvuur in ontvangst. De lopers brengen het vuur daarna naar Heerhugowaard; een estafetteloop van 133 kilometer. De lopers vertrekken om 20:30 uur vanaf het oorlogsmonument aan De Dreef richting Wageningen. Om 00.30 uur start de estafetteloop terug.

Maandag 5 mei rond 12.00 uur komt het Bevrijdingsvuur aan bij café Circus in ’t Kruis. Iedereen is welkom om lopend, fietsend, skeelerend, met of zonder muziek de lopers te steunen, terwijl zij de toorts verder dragen naar de Clara Wichmanntuin aan de Oosttangent. Bij het monument Vrouwen van Ravensbrück neemt burgemeester Han ter Heegde om 13.00 uur het Bevrijdingsvuur in ontvangst. Daarna gaat het vuur verder naar Hugo-Oord en Huis Ter Kimme. Om 16.00 uur is het Bevrijdingsvuur op zijn eindbestemming. Burgemeester Han ter Heegde draagt het dan over tijdens Bevrijdingspop op het Raadhuisplein.

Pin It
Bekeken: 1245x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/