Alkmaar, 02 mei 2014. Bert Visscher, Brigitte Kaandorp, Hans Klok en meer… De programmering is rond en De Vest is er klaar voor: vrijdag 16 mei om 08.00 uur start de online kaartverkoop voor het theaterseizoen 2014/2015. Om op tijd een keuze te maken uit het gevarieerde aanbod van meer dan 230 voorstellingen valt rond 7 mei de nieuwe brochure op de deurmat; vanaf 7 mei is het nieuwe programma ook al in te zien op de website van TAQA Theater De Vest.

Bert Visscher, Brigitte Kaandorp, Hans Klok, Jan Smit, Wibi Soerjadi en uiteraard vele anderen maken hun opwachting in het nieuwe theaterseizoen. Wie vóór 1 juni een bestelling plaatst maakt kans op een seizoen gratis theater - en concertbezoek. Wie voor deze datum voor meer dan 5 voorstellingen kaarten bestelt ontvangt bovendien een waardebon ter waarde van € 10,- die vrij te besteden is voor andere voorstellingen in het nieuwe seizoen.

Wie geen brochure ontvangen heeft, kan die bij de kassa van De Vest halen of aanvragen via de website. De brochure is onder andere ook verkrijgbaar bij de VVV en de bibliotheken in Alkmaar.

Pin It
Bekeken: 1512x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/