Regio, 30 april 2014. Het is weer bijna zover, de HEERLIJK10Daagse. Tien dagen lang mogen liefhebbers van verfijnd eten aanschuiven bij de beste restaurants van Nederland en kennismaken met topgerechten voor een zachter prijsje. De HEERLIJK10Daagse wordt gehouden van 23 mei t/m 1 juni. Vanaf 6 mei kan gereserveerd worden voor deze 'HEERLIJKe actie'.

Een 3-gangen lunch kan tijdens de 10-daagse al voor slechts € 20,-* genoten worden en een 3-gangen diner maar € 25,-* . Restaurants met Michelinster(ren) vragen € 10,- toeslag per ster. De kortingen lopen wel op tot 50% op de normale menuprijs. Wie eerder wil reserveren om voorrang te krijgen kan dit  doen via de website van de HEERLIJK10Daagse.

?In de regio Alkmaar kunnen liefhebbers aanschuiven bij Merlet* in Schoorl, Red Chilli in Nieuwe Niedorp en bij Apicius* in Bakkum.

Pin It
Bekeken: 1353x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/