Heerhugowaard, 28 april 2014. Donderdag 1 mei wordt de Zuidtangent in Heerhugowaard opengegooid. De voorbereidingen hiervoor zijn maandag gestart. In oktober moeten de werkzaamheden, die bedoeld zijn om een vlottere doorstroming te creëren op en om de weg, voltooid zijn.

De renovatie zal verkeers- en geluidsoverlast opleveren, maar de gemeente probeert deze tot een minimum te beperken. De weg is een belangrijke verkeersader en zal daardoor niet voor langere tijd afgesloten worden. De werkzaamheden zijn in drie fasen opgedeeld en er wordt zoveel mogelijk gewerkt in de nacht en tijdens weekenden. Werkzaamheden in het weekend zijn van zaterdag 17:00 uur tot maandag 7:00 uur. Om ‘s nachts de geluidshinder te beperken, wordt na 20:00 uur niet gefreesd.

De eerste fase betreft het deel Parelhof-Middenweg, De weg wordt van 1 mei t/m 11 juli aangepakt. Het nachtwerk wordt met name gedaan tussen 5 en 14 juni. Bij fase 2 wordt de rotonde van de Middenweg opnieuw ingericht tot een kruising met meerdere opstelstroken en rijbanen. Dit wordt gedaan tussen 5 mei en 17 juni. In fase 3 komt het gebied rondom de kruising Westtangent – Zuidtangent aan bod. De start is op 2 juni, maar pas op 7 september komen de grote aanpassingen.

Meer informatie op de gemeentewebsite van Heerhugowaard.

Pin It
Bekeken: 1281x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/