Alkmaar, 28 april 2014. De kwestie rond het afschieten van konijnen bij de HVC is nog steeds onderwerp van gesprek. Statenlid Bram van Liere van de Partij van de Dieren had hierover vragen gesteld aan Gedeputeerde Staten, maar zonder resultaat. De vergunning om de plaag te lijf te gaan wordt niet ingetrokken. 

Van Liere had als alternatief aangedragen een goed ingegraven hekwerk en verharding van de kwetsbare dijkjes. Maar dat hekwerk zal ook medewerkers hinderen in het werk, en doorgangen zijn daarbij zwakke punten in de defensie, volgens het Statencollege. Ook stelt het dat verharding van de dijkjes zeer kostbaar is en niet duurzaam. Ondergraving zal een risico blijven.

De Partij voor de Dieren stelt dat de konijnen van Taqa af komen, maar dit wordt weerlegd. Deze zouden er al veel eerder geweest zijn, ook gezien de omvang van de schade.

Pin It
Bekeken: 950x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/