Alkmaar, 26 april 2014. Volgends OPA fractievoorzitter Ben Bijl lijkt de coalitie die tot dusver de International Children's Games graag naar Alkmaar zag komen langzaam van mening te veranderen. Volgens Bijl kunnen verantwoordelijk wethouders Peter de Baat en Mirjam Hamberg het beste de stekker uit het project trekken en het gezichtsverlies accepteren, zo is te lezen in het NHD. OPA is als enige coalitiepartij altijd tegen de komst van de ICG geweest en ziet nu de grootste angst bewaarheid worden: De positieve uitstraling op Alkmaar valt tegen, de kosten zijn het dubbele van wat werd verwacht, er zijn nog steeds geen sponsoren en inmiddels word naar andere posten dan sport gekeken om geld te vinden.

Het meest opvallende aan het project ICG is dat er foutieve inschatting op foutieve inschatting wordt gestapeld. Op 15 mei wordt door de gemeenteraad een definitieve beslissing genomen over de ICG. Zoals het er nu voorstaat zou die beslissing grote gevolgen voor de beide verantwoordelijke wethouders kunnen hebben.

Pin It
Bekeken: 1510x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/