Alkmaar, 20 maart 2014. De decentralisatie van zorgtaken naar gemeenten, de afname van beschikbare zorgbudgetten en een verschuiving van intra- naar extramurale zorg betekenen landelijk een verlies van 55.000 banen en verandering van functies. In de regio Noord-Holland Noord werken momenteel 38.000 mensen in de sector Zorg en Welzijn (18% van de totale werkgelegenheid). De veranderingen in de regio Noord-Holland Noord betekenen naar verwachting een verlies van ruim 5.000 banen.

Woensdag 26 maart van 16.00 tot 18.00 uur gaan werkgevers in de sector met elkaar in dialoog om een gezamenlijke aanpak in de regio te ontwikkelen. Samen met onderwijs, UWV en gemeenten wordt een aanpak ontwikkeld voor trajecten voor werk naar werk, scholing en behoud van vakkrachten. Werkgevers in de sector Zorg & Welzijn NHN zijn uitgenodigd om de bijeenkomst bij te wonen. Via -deze link- kan men zich aanmelden. Het adres van Westerhout is: Van Houtenkade 3 te Alkmaar.

De bijeenkomst is een initiatief van het Brancheservicepunt Zorg & Welzijn NHN, een samenwerkingsverband tussen Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid-NHN en de sector ZW Plus.

Pin It
Bekeken: 1296x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/