Alkmaar, 20 maart 2014. De fractie van het CDA had verschillende berichten ontvangen van mensen in de Hoef over overlast rond Bar Vincent bij de Vincent van Goghlaan. Actiegroep Leefbaar Hoefplan heeft op 17 februari haar beklag gedaan via de website Dichtbij.nl en daarop volgde reactie van de uitbaters. Volgens hen waren de aantijgingen onzin, voldeed alles aan de eisen en waren er geen overtredingen geconstateerd door instanties. Het CDA vroeg het college om meer inzicht.

Het college beaamt dat er klachten binnengekomen waren, met name over geluidoverlast door muziek, luid praten en schreeuwen, geluid van biljartballen, en ongeregeldheden op straat. Waarschijnlijk hangt de door de bewoner ervaren overlast samen met de gehorigheid van de panden, aldus het college, alhoewel de panden voldoen aan de eisen uit het Bouwbesluit. Maar het college stelt ook dat er niet opgetreden kan worden zolang Stadstoezicht, de wijkbeheerder en de politie tijdens controles niets bijzonders waarnemen. Dat was al zo met de vorige ondernemer. Wettelijk gezien wordt aan alle eisen voldaan. Op 17 oktober 2013 is een drank- en horecavergunning en een exploitatievergunning aan de huidige ondernemers verleend.

Pin It
Bekeken: 1572x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/