Alkmaar, 19 maart 2014. Bijna 30 en nog niets bereikt... Is dit nu alles? De pop-rock musical 'Tick, tick boom! ' van de gloednieuwe producent Bas Roeters, over dilemma's en keuzes in het leven, ging zondag 9 maart in première en kreeg lovende recensies. De musical, met in de hoofdrol John Vooijs ('Wie wordt Tarzan' en 'Op zoek naar Joseph') is op donderdag 27 maart in de Grote Zaal van TAQA Theater De Vest te zien.

De Amerikaanse schrijver en componist Jonathan Larson (1960-1996) schreef de pop-rock-musical 'Tick Tick Boom' nog voor hij met de revolutionaire musical 'Rent' wereldberoemd werd. Het verhaal is grotendeels autobiografisch en gaat over dilemma's en wezenlijke keuzes in het leven. Hoofdpersoon van 'Tick Tick Boom!' is Jonathan. Hij wacht op zijn doorbraak als schrijver en componist van belangwekkend muziektheater. Maar zijn omgeving heeft andere verwachtingen. Larson schreef het stuk in 1990 voor zichzelf. Deze versie, geregisseerd door Koen van Dijk, heeft een fraaie cast, met rollen voor John Vooijs en Renée van Wegberg, en een swingende viermansband.

"Bewerking van Off-Broadwayparel is tintelende theaterervaring" (De Volkskrant, vier sterren)
"Laat u niet afschrikken door de onbekende titel, maar kom genieten van de passie, het vakmanschap en de intimiteit van deze voorstelling" (De Telegraaf, vier sterren)
"Tick, tick boom! " maakt dromen waar. Een nieuwe producent met lef, een musical om te zoenen en een uitstekende cast die moeiteloos weet te overtuigen. Gaat dat zien!" (Musicalworld)

Toegangskaarten voor 'Tick Tick Boom' kosten € 24 en kunnen worden gereserveerd via de website of via de kassa.

Pin It
Bekeken: 1274x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/