Alkmaar, 07 maart 2014. Donderdagmiddag hield de politie een grote bromfietscontrole op de Oude Helderseweg. Tussen 14.00 en 17.45 uur werden 87 brom- en snorfietsen gecontroleerd. Hiervan bleken er 21 een te hoge constructiesnelheid te hebben. De snelste bromfiets werd geklokt op 74 km per uur, de snelste snorfiets 43 km per uur. Daarmee is de overschrijding zó groot, dan de kentekenbewijzen ingenomen werden. De eigenaren krijgen het kentekenbewijs weer terug als de brom- en snorfiets in de originele staat zijn teruggebracht.

Later werd, tussen 19.15 en 21.30 uur gecontroleerd op de Wilhelminalaan. Van de 29 gecontroleerde voertuigen waren er 8 opgevoerd. Hoogste snelheden: voor de brommers 64 km per uur en voor de snorfietsen 54 km per uur. De eigenaar van de snorfiets raakte zijn kentekenbewijs daarom kwijt.

Pin It
Bekeken: 1505x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/