Alkmaar, 03 maart 2014. Alkmaarder Koen Verweij werd afgelopen zondag op ‘De Coolste Baan Van Nederland’ in het Olympisch stadion Nederlands Kampioen Allround. Na zijn zeges op de 500, 1500 en 500 meter, was zijn tweede plaats bij de afsluitende 10 kilometer voldoende voor de titel. Zijn meest voorname concurrent Sven Kramer was op de tweede afstand al gediskwalificeerd vanwege het boven het ijs naar voren trappen van een schaats bij de finish na een uitstekend gereden race. Renz Rotteveel eindigde tweede achter Verweij, Wouter Olde Heuvel werd derde. Over drie weken doet de Alkmaarder in Thialf een gooi naar het WK Allround.

Vandaag, maandag, om 16:30 zal Verweij worden gehuldigd door de burgemeester van Alkmaar voor zijn gouden en zilveren medaille tijdens de Olympische Spelen in Sotsji. De huldiging vindt om 16:30 uur plaats bij schaatsbaan De Meent en iedereen kan daar gratis bij zijn.

Pin It
Bekeken: 1046x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/