Alkmaar, 1 maart 2014. De fractie van de PvdA wil, net als de VVD, dat er vanaf 2015 niet alleen nog maar sprinters rijden tussen Alkmaar en Haarlem. Dit voornemen van de NS is volgens de partij slecht voor de stad en de regio. Juist goede en snelle verbindingen zorgen ervoor dat mensen in Alkmaar of de regio willen wonen of bedrijven zich hier willen vestigen. Voor de gemeenteraadsvergadering van 6 maart dient de fractie dan ook een motie in om gemeente "maximale invloed" te laten uitoefenen op de directie van de Nederlandse Spoorwegen en dat hierbij actief de samenwerking met het bedrijfsleven en politici uit de regio en Haarlem moet worden gezocht. 

In 2011 heeft de NS de intercity Alkmaar - Haarlem - Den Haag al opgeheven, en dan nu zou de situatie nog verder verslechteren, met een kwartier extra reistijd voor Alkmaarders die per trein naar Haarlem willen reizen en terug. Daarnaast is er ook geen toilet in sprinters en het zal volgens de PvdA-fractie ook het probleem van overvolle treinen in de regio niet oplossen.

Pin It
Bekeken: 1368x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/