Alkmaar, 13 februari 2014. De juweliersketen Koninklijke Siebel werd 21 januari failliet verklaard en dat betekende dat ook de Alkmaarse vestiging de deuren sloot. Inmiddels zijn er 12 winkels van de totaal 36 weer geopend, op zijn minst tijdelijk, maar die van Alkmaar hoort daar niet bij. Volgens de curator is er interesse in de winkelketen en moeten biedingen op zeer korte termijn binnenkomen. Dat wil alleen niet zeggen dat de gehele keten opgekocht zal worden. Het is goed mogelijk dat een koper maar een deel zal overnemen, en dat is het afwachten of de Alkmaarse vestiging daarbij hoort.

Koninklijke Siebel Juweliers groeide in iets meer dan 100 jaar uit naar een begrip in het land. De keten, die in 1912 werd opgericht en zich sinds 2013 Koninklijk mocht noemen, was naar eigen zeggen marktleider wat betreft trouwringen. De omzet liep echter terug eind vorig jaar en in december werd slecht verkocht. Dat zorgde ervoor daar de Rabobank  een belangrijk krediet opzegde. Dit bleek de doodsteek. Pogingen om in afgeslankte vorm door te zetten, bleken niet haalbaar. Vrijdag 17 januari trok de directie de stekker er voor velen onverwachts uit. Ook de webshop overleefde niet.

Pin It
Bekeken: 1415x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/