Reclame

Tot en met 3 november zijn in Museum BroekerVeiling weer de Heerlijke Herfstdagen, met een keur aan extra kinderactiviteiten. Van het Proeflab tot creatief knutselen, van honing oogsten tot kaarsen vervaardigen - er staat elke dag wel iets bijzonders op het programma.

Op het programma staan diverse vaste activiteiten zoals kaarsen en de knutselmiddag. Natuurlijk is er ook de speurtocht door het museum, waarbij het oplossen van de puzzel een lekkere verrassing oplevert. Daarnaast zijn er Oudhollandse spelletjes en kunnen kinderen met een schepnet een slootexpeditie doen.

In het Proeflab hangen doordeweeks laboratoriumjassen klaar voor wetenschappers-in-de-dop om te experimenteren met waterproefjes. Op de dinsdagochtenden geeft een tuinder een boeiende rondleiding langs de moestuinen.

In het restaurant kunnen de kinderen op de dinsdagen en vrijdagen koekjes bakken die ze aan het eind uiteraard mee naar huis mogen nemen om op te eten. Bijzonder deze keer is de bijenworkshop. Op donderdag 31 oktober kaun je zelfs je eigen honing oogsten en in een klein potje meenemen naar huis.

Uiteraard kunnen bezoekers ook aan de rondvaart, de audiotour en de demonstratieveiling meedoen.

Meer op broekerveiling.nl.
Pin It
Bekeken: 38x
Reclame