Reclame

Ontroerende, mooie en verrassende kinderfilms kijken in de herfstvakantie? Dan is het Cinekid Festival in Filmhuis Alkmaar het ideale uitstapje. Bezoekers kunnen tijdens het festival verschillende kinderfilms kijken. Van dinsdag 29 oktober tot en met zondag 3 november worden er maar liefst twaalf kinderfilms vertoont.

De foyer van Filmhuis Alkmaar verandert gedurende het festival in een bruisend MediaLab. Kinderen kunnen op ontdekkingsreis gaan, interactieve kunstinstallaties ontdekken, de nieuwste games en apps uitproberen of mee doen aan workshops.

Zaterdag 2 november begint de dag net even anders. De dag begint dan met een pyjamaontbijt van 09.00 tot 10.00 uur. Zowel de kinderen als de ouders mogen dan in hun pyjama komen. Het ontbijt bestaat uit twee pannenkoeken, een yoghurtdrankje of een glas melk, een stukje fruit en iets lekkers. Na het ontbijt is het tijd voor een van de films.

Het Cinekid Festival begint iedere dag om 10.00 uur en duurt tot 15.00 uur. Meer informatie over de films, activiteiten en tickets zijn te vinden op de website van Filmhuis Alkmaar.
Pin It
Bekeken: 22x
Reclame