Vijf jaar geleden werd Bergen een festival rijker. Steef van Leeuwen verzon een gemoedelijk openluchtfeest met zowel regionaal talent als grotere acts en gaf het de naam 'Taverne Open Air'. Dit jaar is het festival op zaterdag 31 augustus en het jubileum wordt onder andere gevierd met Van Dik Hout.

De Taverne in Bergen staat al lang bekend als plek waar regelmatig muzikale optredens en dj-avonden worden gehouden. Dit terwijl veel cafés zijn gestopt met het laten spelen van bandjes. Maar ja in een kroeg is maar beperkt ruimte. Eigenaar Steef lanceerde daarom Taverne Open Air op het terrein van handbalvereniging Berdos. Met zijn achtergrond in de muziek is het festival verzekerd van een zorgvuldig samengestelde selectie van artiesten. (tekst gaat verder onder de foto)

Vooral 's avonds is het gezellig bij Taverne Open Air. (foto: Taverne)


Van Dik Hout is dit jaar de grote publiekstrekker. Tja, deze Nederlandse rockband behoeft geen introductie. Verder staan er nog vijf live acts op het 'Taverne Stage'. Voor nog meer variatie kunnen feestvierders terecht bij het 'Disco Stage' en het 'Reev x Circus Knoppendraaier Stage'. Voor lekker eten en drinken en/of even chillen is er weer een aparte hoek ingericht. Wie het aandurft kan daar zelf liedjes zingen bij de Karaoke Caravan.

Taverne Open Air is voor 18-plussers en duurt van 13:00 tot 23:00 uur. Tickets kosten 37,50 euro (excl. 61 cent servicekosten). Meer informatie via taverneopenair.nl en via evenementenpagina op Facebook.
Pin It
Bekeken: 43x
https://147.139.207.107/ https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/