Een vrouw is zaterdag ernstig gewond geraakt bij een ongeluk in Alkmaar. De vrouw wilde de Geestersingel oversteken en werd vervolgens geschept door een auto. De bestuurder is meegenomen naar het politiebureau vanwege rijden onder invloed van drugs. Zijn auto, rijbewijs en mobieltje zijn in beslag genomen.

"Wij gaan een bloedonderzoek doen", vertelt politiewoordvoerder Ilse Heemskerk aan Streekstad Centraal. Het ongeluk gebeurde zaterdag even na 13:30 uur vlak bij de Bergerbrug. "De vrouw stak daar over en toen ging het mis."

Toevallig waren er twee huisartsen die het slachtoffer te hulp konden schieten. Andere omstanders probeerden het verkeer langs het ongeval te leiden. Naast de politie en de ambulance werd ook een traumahelikopter ingeschakeld. Het slachtoffer is met hoge spoed naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder blies negatief, maar de drugstest viel positief uit. De man is aangehouden voor het veroorzaken van zwaar letsel, onder invloed van drugs. Op het politiebureau heeft een GGD-arts bloed bij hem afgenomen voor nadere analyse.

De Geestersingel werd afgezet voor sporenonderzoek. De bestuurder zijn auto, rijbewijs en mobieltje zijn in beslag genomen. Bovendien moest hij een politiecel in en werd hij de volgende namiddag pas heengezonden. Het is vooralsnog niet bekend hoe het nu met de gewonde vrouw gaat.
Pin It
Bekeken: 2477x
https://147.139.207.107/ https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/