De bewoners van een woning aan de Vrieswijk in Heiloo kregen dinsdagavond onverwacht een pakketje bezorgd. Toen ze dat open maakten bleek er een wit poeder in te zitten. Omdat ze niet wisten wat het poeder was en ook de afzender onbekend was besloten ze 112 te bellen.

Even later verschenen politie, ambulance en de brandweer bij het adres, gevolgd door de dienst Technische Explosieven Verkenning. De brandweer droeg een mondkapje en handschoenen bij het binnengaan van de woning. (tekst gaat verder onder de foto)

Ook de AGS, de Adviseur Gevaarlijke Stoffen was ter plaatse. (foto: Streekstad Centraal)


Het witte poeder bleek harddrugs te zijn. De bewoners hebben daar afstand van gedaan. Van wie het pakketje afkomstig is, is niet bekend, ook niet waarom het naar dit adres is verstuurd.

Een bekende methode van het afleveren van drugs (of andere illegale spullen) is om deze naar een - zogenaamd foutief - adres te laten sturen en dan later aan te bellen en te vragen of er misschien een pakketje bezorgd is. De uiteindelijke 'geadresseerde' blijft dan buiten beeld en onbekend.
Pin It
Bekeken: 371x
https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/