Bij een ongeluk in Zuid-Scharwoude zijn vrijdagavond drie mensen gewond geraakt. Het gaat om twee opzittenden van een motor en een fietsende vrouw.

De motorrijder en zijn passagier reden over de Voorburggracht in de richting van Noord-Scharwoude, toen er vanuit de Keizersloot twee fietsers de weg op reden. Het vermoeden bestaat dat de motorrijder niet op tijd kon wegsturen en in botsing kwam met de fietsster. Door de klap kwam de fiets meters verderop op het asfalt terecht. De motor knalde tegen de stoep waardoor zowel de bestuurder als de bijrijder in de bosjes belandden.

Alle drie de betrokkenen raakten gewond en zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De Voorburggracht was tijdelijk deels afgesloten voor het politieonderzoek.
Pin It
Bekeken: 991x
https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/