Kleine Loes kruipt iedere avond op tijd in bed met haar lievelingsknuffel Bumba. Maar dan komt haar knuffel plotseling tot leven en neemt Loes mee naar een wereld waar alles mogelijk is. De voorstelling 'Met Bumbina in dromenland' wordt zondag 26 mei om 13:30 en 16:00 uur gespeeld in Cool kunst en cultuur.

Loes en haar knuffel belandt in het circus, waar ze Bumba, Bumbalu en vele anderen leert kennen. Samen met de circusdirecteur beleven ze de grappigste avonturen. "Met Bumbina In Dromenland is eenΒ  heerlijke voorstelling voor de allerkleinsten", schrijft de organisatie in een bericht.

De voorstelling duurt één uur en wordt zondag 26 mei gehouden van 13:30 tot 14:30 uur en van 16:00 tot 17:00 uur. Een kaartje kost negentien euro. Meer informatie is te vinden op de website van het Heerhugowaardse theater.
Pin It
Bekeken: 117x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/